Tentang kita

201907151154119651528

Sebagai pembekal paling aman di seluruh dunia, kumpulan SICC telah menumpukan pada wayar aloi nikel, kabel bertebat mineral, termokopel dan probe JPJ, wayar magnet sejak tahun 1998 di China.


Pangkalan pembuatan SICC ditutup ke Shanghai dalam masa 2 jam, sebagai bandar paling moden yang mempunyai rangkaian logistik yang sangat bersahaja, kelebihan ini dapat menjanjikan produk kami dihantar kepada anda dengan pesawat udara dan kapal laut tepat waktu.


SICC membekalkan wayar aloi nikel untuk wayar termokopel dan rintangan, kemahiran leburan canggih kami digabungkan mengawal compositioin kimia untuk mencapai produk berkualiti tinggi.


Kami menggunakan dawai termokopel telanjang kami untuk menghasilkan kabel bertebat mineral yang sentiasa ditapis dan bertambah baik dengan teknologi, menyerap bahan, gred serbuk, bahan sarung, konfigurasi, semua kabel MI kami boleh memenuhi piawaian IEC dan ASTM dengan serbuk laut ketulenan tinggi Mgo ≥99.6%, dari .OD = 0.25 hingga 12.7mm atau 0.01 "hingga 0.5". Kabel MI berkualiti tinggi boleh membuat pelbagai jenis rod termokopel, rod RTD dan pemasangan pemanas MI untuk pelbagai kegunaan perindustrian dan komersil.


Kilang magnetik yang dihasilkan oleh SICC mempunyai kapasiti 10000 tan untuk wayar kawat enamel, wayar aluminium enameled dengan ISO9001, TS16949 dan UL yang disahkan. 240 wayar enamel Kelas telah dikenalpasti oleh Kementerian Sains & Teknologi China.

Kami memahami keperluan dan masalah anda, dan boleh memberikan produk dan penyelesaian berasaskan, hubungi kami untuk petikan yang paling kompetitif dan beritahu kami apa pendapat anda.