Wayar Tembaga Pusingan Enameled

Wayar Tembaga Pusingan Enameled

Kawat tembaga bertenaga enamel adalah jenis utama wayar penggulungan dengan termasuk konduktor dan lapisan penebat, dawai tembaga yang terdedah annealed dan kemudian dipanggang.Ia tidak mudah menghasilkan kawat coper pusingan enamel yang memenuhi kedua-dua keperluan standard dan pelanggan, ia dipengaruhi oleh kualiti bahan mentah, parameter proses, peralatan pengeluaran. Oleh itu, ciri-ciri kualiti pelbagai wayar tembaga enamel berbeza, tetapi mereka semua mempunyai sifat mekanik, sifat kimia, sifat elektrik, sifat terma.

Maklumat produk

120 kelas polyvinyl formal (PVF) enameled wayar tembaga enameled

Standard: IEC60317-12

130 kelas poliester dilabel wayar tembaga

Standard: IEC60317-34

155 poliester kelas enameled pusingan wayar tembaga

Standard: IEC60317-3

180 poliesterimide kelas melengkung wayar tembaga dilipat

Standard: IEC60317-8

200 kelas polyesterimide-polyamideimide komposit enameled pusingan wayar tembaga

Standard: IEC60317-13

220 kelas poliamida enameled wayar tembaga melek

Standard: IEC60317-7

240 polimid pusingan kelas melengkung wayar tembaga yang dilipat

Standard: IEC60317-46

Langkah berjaga-jaga dalam pengendalian wayar enamel:

Kerana filem nipis enamel sangat nipis, sangat mudah rosak oleh objek tajam, dan juga proses penyerahan harus berhati-hati tp mencegah perlanggaran.

Keutuhan pembungkusan wayar enamel mesti dikekalkan dan untuk mencegah pencemaran yang disebabkan oleh pecahnya pakej, biasanya simpanan harus disimpan dari habuk, kelembapan serpihan logam dan cahaya matahari.

Prestasi melembutkan dan pemecahan wayar enamel diukur dengan keupayaan menahan ubah bentuk termal di bawah daya mekanikal, iaitu keupayaan cat cat tembaga yang dibekalkan tekanan tekanan untuk melembutkan pada suhu tinggi.

Prestasi pelembutan tahan panas ditentukan oleh struktur molekul filem tipis, yang menentukan saiz daya rantaian antara molekulnya dan prestasi elektrik termasuk ujian rintangan DC berterusan untuk filem cat voltan kerosakan. Dan voltan kerosakan merujuk kepada keupayaan filem salutan dawai enamel untuk menanggung beban voltan.

image001


Hot Tags: enamel wayar tembaga enamel, China, pengeluar, pembekal, kilang, beli, disesuaikan, harga, pricelist, sebut harga, dalam stok, yang dibuat di China
Sepasang:Dawai tembaga magnet Seterusnya:Kawat Tembaga Flat Enameled

Siasatan

You Might Also Like