Motor Winding Wire

Motor Winding Wire

Kawat penggulungan adalah wayar logam konduktif yang mempunyai lapisan penebat untuk penggulungan gegelung atau penggulungan produk elektrik. Fungsinya ialah menghasilkan medan magnet dengan arus semasa atau yang diinduksi dengan memotong jalur magnetik, yang menyatukan penukaran antara tenaga dan tenaga magnetik, sehingga ia juga disebut dawai magnet.

Maklumat produk

Kawat penggulungan adalah wayar logam konduktif yang mempunyai lapisan penebat untuk penggulungan gegelung atau penggulungan produk elektrik. Fungsinya menjana medan magnet dengan arus semasa atau yang diinduksi dengan memotong jalur magnetik, yang menyatukan penukaran antara tenaga elektrik dan magnetik, sehingga ia juga disebut dawai magnet


Nama produk lain yang serupa: dawai penggulungan tembaga, dawai penggulungan motor elektrik, dawai penggulungan aluminium, penggelek tembaga, dawai penggulungan enamel, wayar gulung semula motor

Appikation: motor penggulungan wayar untuk automotif


Peringatan menggunakan wayar penggulungan:

Kawat penggulungan adalah komponen ketepatan, penggunaan yang tidak betul boleh menyebabkan kerosakan kepada gegelungnya, maka operasi keseluruhan peralatan itu mempunyai kesan yang besar. Di sini terdapat beberapa perkara untuk rujukan anda:

1. Voltan mutlak tidak boleh lebih daripada indeks bahawa wayar penggulungan dapat bertahan, jika tidak, wayar magnet akan dibakar, operasi peralatan keseluruhan mempunyai kesan yang teruk.

2. Suhu operasi akan meningkat di bawah waktu kerja yang panjang, perlu mengambil beberapa langkah perlindungan menurut keadaan khususnya.

3. Jangan biarkan wayar penggulungan melembutkan

Hanya kita memastikan ia dilindungi secara semulajadi dan dengan tekun, perkhidmatan jangka panjang syarikat kami dapat menghasilkan manfaat yang lebih besar. wayar penggulungan motor.

image001


Hot Tags: motor penggulungan kawat, China, pengeluar, pembekal, kilang, beli, disesuaikan, harga, pricelist, sebut harga, dalam stok, dibuat di China
Sepasang:Kertas Tembaga Dilindungi Seterusnya:tidak

Siasatan

You Might Also Like