Kabel pemanasan bertebat galian

Kabel pemanasan bertebat galian

Kabel pemanasan bertebat mineral digabungkan dengan konduktor pemanasan, serbuk Mgo yang terlindung dan bahan sarung sebagai keseluruhan padat. Ia mempunyai kekuatan mekanikal yang sangat baik dan rintangan kakisan.

Maklumat produk

SICC boleh membekalkan kabel pemanasan bertebat mineral dengan keluli tahan karat, Tembaga, sarung Inconel.

1. Kabel keluli tahan karat berisiko mineral boleh memenuhi keperluan keadaan suhu tinggi dan kuasa pemanasan yang besar (sehingga 269W / m). Suhu maksimum yang boleh dicapai pada 600C, rintangan konduktor adalah 28000-19.2Ω / km.

2. Kabel tembaga terlindung mineral boleh memenuhi syarat-syarat syarat suhu tinggi dan pengesanan haba untuk saluran paip jarak jauh, suhu maksimum yang boleh dicapai pada 250C, rentang konduktor konduktor ialah 480-0.5Ω / km.

3. Kabel Inconel terlindung mineral boleh memenuhi syarat-syarat syarat suhu tinggi dan pengesanan haba untuk saluran paip jarak jauh, suhu maksimum yang boleh dicapai pada 400C, julat konduktor konduktor adalah28000-19.2Ω / km.

Mineral Insulated Heating Cable.jpg

Hot Tags: kabel pemanasan bertebat mineral, China, pengeluar, pembekal, kilang, beli, disesuaikan, harga, pricelist, sebut harga, dalam stok, dibuat di China
Sepasang:Kabel Themocouple MI Seterusnya:Kabel bertebat logam bersalut mineral

Siasatan

You Might Also Like