Kabel bertebat logam bersalut mineral

Kabel bertebat logam bersalut mineral

Sarung logam terlindung mineral digunakan untuk mengisap wayar termokopel telanjang antara satu sama lain dan sarung logam yang mengelilinginya, ia mempunyai dua atau empat konduktor termokopel yang mengalir di tengah-tengah tiub, tiub itu kemudian diisi dengan serbuk magnesium oksida dan dipadatkan untuk memastikan wayar-wayar itu terisolasi dan dipisahkan dengan betul, biasanya kita panggil termoskopi semi "kabel MIMS" ini sebagai generasi kedua, ia telah dipopularkan dengan pantas kerana keunggulan mutu teknologi, kualiti dan kos. Siasatan kabel MI telah dibangunkan untuk menyelesaikan masalah teknis produksi massal, umur panjang, kekuatan mekanik, keselamatan, respons cepat, panjang panjang dan diameter kecil.

Maklumat produk

SICC adalah salah satu pembekal terkemuka di dunia kabel MIMS dengan 10 barisan pengeluaran dan 4 juta meter tahunan. Sepanjang dekad, kami sentiasa memperbaiki dan meningkatkan teknologi, memupuk akreditasi, gred serbuk, bahan sarung, percetakan, kerana ia kekal menjadi pusat produk kami hingga ke hari ini. Kabel bertebat logam bersalut mineral.

image001(001)image003(001)


Toleransi saiz kabel SICC '

image005

Diameter Di Luar

± 0.002 "(± 0.05mm) atau ± 1% daripada diameter nominal

Ketebalan dinding

10% daripada diameter sarung sebagai minimum

Diameter Wayar

15% daripada diameter sarung sebagai minimum untuk 2 wayar

12% daripada diameter sarung sebagai minimum untuk 4 wayar

9% daripada diameter sarung sebagai minimum untuk 6 wayar

Penentukuran

Untuk memenuhi had ralat khas seperti yang ditakrifkan dalam ASTM-E230 dan IEC 60584-2

MgO kesucian

99.6% Serbuk Laut Mgo


Keakraban kabel termokopel Mi SICC biasanya boleh memenuhi IEC60584 kelas 1 atau ASTM E230 SLE atau ketepatan yang tinggi.

image007(001)image009(001)


Pangkalan pembuatan SICC tertutup ke Shanghai dalam masa 2 jam, sebagai bandar paling moden yang mempunyai rangkaian logistik yang sangat mudah di China, kelebihan ini boleh menjanjikan kabel mineral kami boleh dihantar kepada anda dengan pesawat udara dan kapal laut tepat waktu.

1       2    


Hot Tags: kabel bersalut logam bersalut logam, China, pengeluar, pembekal, kilang, beli, disesuaikan, harga, pricelist, sebut harga, dalam stok, yang dibuat di China
Sepasang:Kabel pemanasan bertebat galian Seterusnya:Kabel MICC Bertebat Mineral

Siasatan

Anda mungkin juga berminat